Во овој момент, на Македонски - Германски Речник има голем број на 127,024 зборови во македонски како 1,353,738 преводи од вообичаените и помалку вообичаени изрази, засега, во исто време, брз и лесен за употреба.
До сега, постои голем број на Претрес зборови го24,245,721 / изрази , меѓу 128,503 денес.
Тагови: Македонски - Германски речник,Македонски, Германски , речник, преводи, онлајн речникМакедонски, Македонски -Германски преведувачки услуги, превод
 
Ставете го кодот подолу каде сакате речникот графичка контрола за да се појави на вашиот сајт:


На графичка контрола ќе се појави како оваа:


направени од страна на englischdeutscheswoerterbuch.com
Вградување на овој речник на вашиот сопствен сајт:

Кликни тука за да се добие потребната HTML кодот
1.6492 / 0.0463 (21)
Вратете се на почетокот